Ik ben opgegroeid op een melkveebedrijf en afgestudeerd aan de Hogere Landbouwschool te Leeuwarden op Bedrijfskunde. Direct na mijn afstuderen ben ik aan het werk gegaan bij de Rabobank en heb alle facetten van het bankieren doorlopen in verschillende functies. In de functie van Manager teams mogen aansturen en samen mooie resultaten behaald. Een uitstap gemaakt naar de sector kunst en cultuur, bij een schouwburg verantwoordelijk voor de achterkant van het theater. Uiteindelijk weer terug bij de bank heb ik me gespecialiseerd op het gebied van financieren.
Mijn kerncompetenties zijn: flexibel, analytisch, betrokken, klantgericht en integer. Ik ben open in communicatie, alles is bespreekbaar, waarbij ik kritisch ben (door vragen) en inspirerend. Ik ga voor het persoonlijke contact en ben oprecht geïnteresseerd in de mens achter de ander en geloof in zijn oprechtheid. Ik denk in mogelijkheden.
Ik ben getrouwd en heb samen met mijn vrouw 3 prachtige dochters en ben trotse Pake van onze kleinkinderen.
We wonen in het buitengebied van Bantega in een actieve gemeenschap waar we ons thuis voelen. Ik houd van het buitenleven en als het maar even mogelijk is tref je me aan in de tuin of op de racefiets in de omgeving.

Resultaatgericht

Ik geniet er iedere keer weer van als een financiering wordt goedgekeurd en dat een ondernemer met de financiering weer een stap kan maken binnen zijn onderneming:

De afsluiting is de realisatie van de investering en dat de investering heeft gebracht wat we ervan verwacht hadden.
Een tevreden ondernemer is dan ook een tevreden klant geworden. En dat is dan het resultaat dat telt.